Livet lige nu

Det handler om dig. Om det du ønsker af livet. At kunne nyde det og dem du holder af. At være sund både mentalt og fysisk, og at have en økonomi der giver dig muligheder.

Skandia er her for dig nu. For det er i nu'et, du beslutter enten at løbe mere, spise sundere eller gøre noget ved en stresset hverdag. Og det er i nu'et, du overvejer, om du skal spare mere eller mindre op, så der er balance i økonomien nu - og når du går på pension.

Vores ambition er kort sagt at give dig de bedste økonomiske og sundhedsmæssige forudsætninger for et godt liv hele vejen.

Vi bakker op om dit liv - lige nu!
Pension handler ikke kun om en gang i fremtiden, men om dit liv lige nu. Uanset hvor i livet du befinder dig. Derfor tilbyder vi fx:

  • Råd og sparring omkring både din mentale og fysiske sundhed, når det passer dig. Eksempelvis har vi samlet 6 sundhedsprogrammer under LifeBalance, der kan øge din livskvalitet på en række områder.
  • Rådgivning, når der sker større forandringer i dit liv såsom ægteskab/skilsmisse, familieforøgelse, jobskifte, flytning m.m. Så din løsning altid passer til dit liv.
  • Forsikringer, der dækker, hvis uheldet er ude. Det betyder, at du har hurtig adgang til behandling og ikke behøver at tænke på økonomien midt i en svær og uoverskuelig situation.
  • En række opsparingsprodukter, der passer til forskellige temperamenter. Du kan altid ændre dit valg, hvis du vil prioritere anderledes ud fra din situation, interesse og ønsker.

Afkast top 3 - en måned

Pensionskompagniet

Vi vil have pensionsmarkedets mest tilfredse kunder. Vores kunder skal opleve, vi er nemme at forstå, vi lytter og vi leverer en optimal rådgivning og service.

Når du vælger Pensionskompagniet som samarbejdspartner, så vælger du også professionel, god proaktiv service og tilgængelighed. Vi er jeres filter til pensionsverden og gør pension nemt.